Sociala medier

En bra webbnärvaro handlar om mer än bara hemsidan. Ditt digitala varumärke bör vara genomgående och är även beroende av sociala medier. Med sociala medier menas konton på plattformar som GMB (Google My Business), Facebook, Instagram & LinkedIn. Är du i behov av hjälp med andra tjänster än Facebook och GMB får du gärna höra av dig för en offert och analys av er webbnärvaro.

För att kunna erbjuda en helhetslösning erbjuds även följande tjänster:

Företagssida på Facebook - uppstart

Sociala medier är viktigt. Att vara aktiv och synas på sociala medier är också viktigt.

Facebook har än idag en stor del av marknaden för sociala medier och sänder bra sociala signaler till Google om att din hemsida är igång och aktiv. 

I den här tjänsten skapas en Facebooksida med grundinställningar klara och redo för att köra igång ert arbete med sociala medier.

Google My Business - uppstart

En stor del av sökresultaten hos Google, det man kallar SERP (Search Engine Results Page) influeras av Google My Business. En bra och relevant profil gör att dina kunder kan:

  • få kontakt med dig
  • ringa dig
  • få en vägbeskrivning
  • läsa mer om ditt företag
  • läsa recensioner från dina kunder 

En bra profil har även ett positivt inflytande på hur Google uppfattar din hemsida. Det sänder starka signaler till Google om att din hemsida är aktiv och relevant.

I den här tjänsten får du ett startklart konto för Google My Business och är redo att köra igång.

Övriga tjänster

Förutom webbdesign, E-handel och sociala medier jobbar Hjältebyrån med ett antal andra tjänster. I sektionen nedan hittar ni t.ex. integration av Mynewsdesk samt utbildningar och föreläsningar. Har du frågor om andra tjänster som inte finns med är du varmt välkommen att höra av dig!

Integration av Mynewsdesk

Använder ni tjänsten Mynewsdesk i er verksamhet? 

Vill ni kunna integrera era inlägg och pressreleases från Mynewsdesk som en naturlig del av er hemsida?

Tillsammans med utvalda samarbetspartners har Hjältebyrån utvecklat en lösning som gör att ni på ett naturligt sätt kan integrera era pressreleaser som en del av en levande hemsida. 

Tjänsten är just nu tillgänglig för er som har er nuvarande hemsida byggd med WordPress alternativt för er som ska bygga en ny lösning i WordPress. 

Utbildningar & föreläsningar

Med och utan externa partners tillhandhåller Hjältebyrån ett antal utbildningar i allt från kärnkunskap och grundutbildningar inom WordPress till marknadsföringsstrategier och webbhantering.