You are currently viewing 5 anledningar till att hålla er hemsida uppdaterad

5 anledningar till att hålla er hemsida uppdaterad

Håll hemsidan uppdaterad – en nödvändighet i den digitala tidsåldern.

Att hålla en hemsida uppdaterad är inte längre bara för att det ”ska vara så” utan en total nödvändighet för att hemsidan och företagets digitala närvaro ska överleva i dagens snabbt föränderliga digitala landskap. Här kommer 5 anledningar till att ni ska hålla er hemsida uppdaterad:

 1. Säkerhet
  En av de största anledningarna till att det är viktigt att hålla hemsidan uppdaterad och ha koll på den är webbsäkerheten. Cyberattacker och hackade hemsidor blir allt mer vanligt och en hemsida som inte uppdateras blir lätt ett mål för dessa attacker. Regelbundna uppdateringar av hemsidan säkerställer att din webbplats har de senaste säkerhetsuppdateringarna och skyddas mot malware/sabotageprogram, hackare och andra hot.
 2. SEO – Sökmotoroptimering
  Om ni arbetar med SEO på er hemsida så har ni ytterligare en stor anledning till att se till så den även hålls uppdaterad. Sökmotorer som Google föredrar webbplatser som ofta uppdateras med nytt och relevant innehåll och prioriterar därför upp dessa i sökresultaten. Genom att kontinuerligt arbeta med att lägga till nytt material på hemsidan och se över så att den alltid fungerar som den ska så ökar er chans att nå topprankningar på sökmotorresultat.
 3. Användarvänlighet
  En viktig faktor är användarvänligheten. Användarens upplevelse av er webbplats är avgörande för hur länge användaren stannar kvar, hur den uppfattar era produkter/tjänster och huruvida den slutför ett köp eller inte. En gammal, föråldrad webbplats kan vara svår att navigera på, ha långsam laddningstid och därmed ge en sämre upplevelse för besökaren.
 4. Bilden av ert företag
  Er hemsida är ofta den första kontaktpunkten mellan ert företag och er potentiella kund. Att ha en föråldrad eller felaktig webbplats kan skada företagets image och minska förtroendet hos era kunder. Regelbundna uppdateringar av hemsidan säkerställer att webbplatsen speglar er aktuella affärsverksamhet och marknadsposition, vilket bidrar till en positiv bild av ert företag.
 5. Konvertering
  Sist, men definitivt inte minst: Att hålla er hemsida uppdaterad kan direkt påverka er konverteringsgrad. Nytt och relevant innehåll lockar inte bara mer trafik utan bidrar också till att engagera besökarna och ökar chansen att omvandla dem till betalande kunder.

Att hålla sin hemsida uppdaterad är ingen liten uppgift men fördelarna kan vara enorma. Vi på Hjältebyrån erbjuder bland annat underhållsavtal som ser till att er sida alltid är tekniskt uppdaterad och fungerar som den ska. Låt oss hjälpa er och slipp lägga er egen tid och resurser på att uppdatera hemsidan!

Om våra Hjälteavtal
Hjälteavtalet 395:-
Innebär regelbundna backups och uppdateringar WordPress + plugins veckovis.
Superhjälteavtalet 695:-
Passar både dig som driver en e-handel och dig som vill ha fler manuella kontroller för att säkerställa full upptid.
Hjälteavtal + 1 timme support 1195:-
Ett hjälteavtal + en timbank på 1 timme per månad att fritt använda för garanterad support.
Hjälteavtal + 2 timmars support 1795:-
Ett hjälteavtal + en timbank på 2 timmar per månad att fritt använda för garanterad support.

Vill du komma i kontakt med oss för att beställa ett Hjälteavtal eller har andra frågor? Då klickar du HÄR så kommer du direkt till vårt kontaktformulär!

OBS. Vänligen observera att Hjälteavtalen endast gäller tekniska uppdateringar och ärenden. Det ingår alltså inga uppdateringar av inlägg, content eller design.

Klart du vill ta del av de senaste inläggen?

Skriv in ditt namn och din e-post i fältet här bredvid så kommer du få uppdateringar när det händer någonting nytt på bloggen! 

Du kommer även få unika tips och erbjudanden ibland.  (Jag lovar, du kommer inte bli spammad). 

Lämna ett svar