Holistichealthbysanna.se

Holistichealthbysanna.se

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Projekt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Det här projektet  var ett lite annorlunda projekt jämfört med vad jag brukar ta mig an.

Jag hade utvecklat en mall som var anpassad för coacher för att kunna erbjuda mindre företag en simpel och kostnadseffektiv lösning att både växa i och snabbt komma igång med.

Sanna skrev såhär om varför hon valde att anlita just mig – och om vad hon investerade i!

Jag valde att anlita Linus för att många hade rekommenderat honom i olika fb-grupper. Dessutom hade jag sett hans namn skymta förbi många gånger, så det kändes som jag hade en uppfattning om vem han var.
Jag hade ingen hemsida och kände verkligen att jag ville ha det. Eftersom mitt företag var relativt nystartat ville jag ha en enkel och stilren hemsida. Jag valde därför att investera i en one page-hemsida!
Om du behöver en hemsida eller annan teknisk hjälp så kan jag verkligen rekommendera Linus! Han är pålitlig, genuin, kunnig och hjälpsam.
På holistichealthbysanna.se hittar du information om Sanna och vad hon gör.
Sanna brinner för helhetshälsa och att hjälpa människor att må bra inifrån och ut.  Jag rekommenderar varmt ett besök på hennes hemsida!
Det Sanna säger när hon berättar om vårt projekt är precis det jag vill höra – hon INVESTERADE i en hemsida. Hon köpte inte en hemsida, hemsidan var inte en utgift. Hon investerade!
Vill du också investera i ditt företag? Hör av dig!

Lämna ett svar