Normpsykologen

Normpsykologen

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Projekt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Lina kontaktade mig när hon hade problem med sin webshop i woocommerce. Hennes kassaflöde och varukorg fungerade inte som det skulle.

Efter en stunds försök att lösa problemet på nuvarande hosting skapade jag upp en kopia på ett annat webbhotell vilket gjorde att vi insåg att felet fanns hos webbhotellet. Efter en dialog kom vi fram till att den bästa lösningen var att byta webbhotell.

När jag frågade Lina om vad hon tyckte om vårt samarbete svarade hon följande –

”Att arbeta med Linus är som en dröm. Han är snabb, tålmodig, inga frågor är för dumma och han berättar vad han gör eller vad han testat att göra för lösning, så att man förstår vad som pågår även om man själv inte är lika teknisk. Linus har också ett kvalitetstänk som både genomsyrar hans tjänster och hans sätt att dela med sig av sin kunskap och goda råd i sociala medier, där han varje dag hjälper egenföretagare att fatta bättre beslut kring sin digitala närvaro.”

Mer om Lina hittar du på normpsykologen.se

Lina är är Sveriges enda Normpsykolog och även en väldigt begåvad företagare som coachar företagare och privatpersoner att komma ett steg närmre Awesometown. Sen skriver hon böcker också. Som t.ex Farliga prinsessor och ljuva monster som ni kan läsa mer om här.

 

 

 

Lämna ett svar