Pay it forward

Pay it forward

Karmakonto?

Ingen kan ha missat nuvarande pandemi och hur hela vår värld vändes upp och ned. Många har blivit av med sina jobb, med sina företag och många kämpar för fullt för att överleva.

Samtidigt har det här medverkat till att den digitalisering som redan var påbörjad med fokus på e-handel, digitala kurser och övriga tjänster som inte kräver fysisk kontakt har exploderat.

Vissa har kapital i företaget och överlever, vissa har mindre kapital. Vissa vågar och kan satsa, vissa har inte de finansiella musklerna som krävs även om viljan finns där.

Just av den anledningen lanserades ”betala vad du kan”.

Det är en helt ny tjänst som är skapad för att i den mån det går ge alla människor och företag möjlighet att ta sig framåt och inte stanna av.

Vad är ”Betala vad du kan”?

Betala vad du kan är kortfattat en tjänst där du skriver in den summan du kan betala för tjänsten och sedan skapar vi det bästa möjliga utifrån dina förutsättningar.

Betala vad du kan är en tjänst där du kan få allt ifrån en helt ny hemsida till en omdesign av din nuvarande.

Hur går det till?

På den sidan för ”betala vad du kan” läser du instruktionerna och skickar in – eller varför inte tipsa en vän du tror har behov av den?

  1. Var ärlig – det här är en tjänst till för de företag som har det svårt – inte för företag som bara vill spara in lite pengar och komma undan lite billigare. Så har du råd att betala så skriv gärna inte in att du vill betala 200 kronor..
  2. Lämna in det material eller uppgifter som behövs och efterfrågas.
  3. Du behöver ha webbhotell och domän (jag löser gärna webbhotell åt dig för ett bra pris).
  4. Förstå att det här är en tjänst som är för att hjälpa de som behöver hjälpen och Hjältebyrån har därför inte samma resurser att göra skräddarsydda lösningar eller korrekturvändor.
  5. Pay it forward.

Hjältebyrån AB har rätt att neka ansökningar om ansökan inte känns rätt eller passar Hjältebyrån AB:s värdegrund. 

Vad hoppas jag på med den här tjänsten?

Jag hoppas att den här tjänsten kan användas av de som inte har möjlighet att betala vad det egentligen hade kostat.

Jag hoppas att de som har råd inte missbrukar tjänsten

Jag hoppas att de som har råd och kan även ser ett behov av att bidra till att hjälpa andra.

Lämna ett svar