Wellnessbylina

Wellnessbylina

  • Inläggsförfattare:
  • Inläggskategori:Projekt
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Wellnessbylina.se hittar ni Lina Paulsén. Lina vill inspirera till helhetshälsa inifrån och ut genom sina områden kost, träning, yoga och personlig utveckling.

När Lina först kontaktade mig hade hon en väldigt enkel sida byggd i one.coms egna CMS. (CMS=Content Management System). Det är alltså deras egna verktyg för att kunna hantera innehåll. Lina var inte helt nöjd med sidans utformning och funktion och bestämde sig för att ta kontakt med Hjältebyrån.

Resultat blev en helt ny hemsida med mer fokus på tydlighet och enkelhet.

Här presenteras Linas fyra fokusområden på ett tydligt och bra sätt.

Till sidan fick vi även integrerat en webbshop. Här går det att köpa allt från kursplatser till dryckesflaskor. I kassan får kunden möjlighet att betala med Swish eller Stripe. Allt för att ett köp ska kunna vara så enkelt som möjligt att genomföra.

I samband med lanseringen av sidan köptes även en Timbank som kommer utnyttjas i samband med lansering av en mindre medlemsportal kopplat till e-handeln.

Jag frågade Lina i efterhand vad hon tyckte om vårt samarbete och fick följande svar:

“Linus gjorde en hemsida åt mig som blev över mina förväntningar. Han är lugn, förstående, stabil och hjälpsam. Jag känner verkligen förtroende för honom fastän jag aldrig träffat honom. Tack Linus för ditt arbete och ditt support med min hemsida! Jag är supernöjd!”

Jag vill tacka Lina för förtroendet och ett helt underbart samarbete, tack!

 

Lämna ett svar